Akce

Vitality for kids

vitality_for_kids2-jpg_31-07-2015_13-48-52.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 2
Vitality for kids je pečlivě propracovaná skladba pokrmů zajišťující dostatečný přísun bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálních látek ve správném poměru.

Česká klasika

maso-jpg_11-08-2015_11-21-13.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 1
Tradiční česká kuchyně dle receptů našich maminek a babiček.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Sobota 18. 11. 2017

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Bez přidaného lepku

bezlepku-jpg_03-04-2017_14-27-11.jpg
Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Kubíčková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Podzimní specialita

hruskyyy-jpg_14-11-2017_15-31-51.jpg

Srnčí hřbet s hruškami

Ingredience
600 g srnčího hřbetu
mletá sladká paprika
worcester
60 g másla
100 ml červeného vína
200 g brusinkové zavařeniny
4 hrušky
Postup
1. Maso zbavíme kostí a blan, posypeme mletou sladkou paprikou a pokapeme worcestrem. Potom potřeme máslem, dáme do trouby a pečeme necelou hodinu. Podléváme horkou vodou a ke konci červeným vínem.
2. Maso vyndáme, šťávu smícháme s brusinkami a dáme do omáčníku.
3. Hrušky podusíme, rozřízneme, ozdobíme brusinkami, obložíme jimi maso a polijeme připravenou omáčkou. Podáváme s opečenými brambory a červeným vínem.

Přejeme dobrou chuť!