Akce

Vitality for kids

vitality_for_kids2-jpg_31-07-2015_13-48-52.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 2
Vitality for kids je pečlivě propracovaná skladba pokrmů zajišťující dostatečný přísun bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálních látek ve správném poměru.

Česká klasika

maso-jpg_11-08-2015_11-21-13.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 1
Tradiční česká kuchyně dle receptů našich maminek a babiček.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 29. 09. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Kuřecí vývar s krupicí a vejcem


Menu 1 Kuřecí plátek na paprice, těstoviny


Menu 2 Čočka po orientálsku (rajčata), chléb (bezmasé jídlo)


Menu 3 ZT - míchaný salát se smaženými vepřovými kousky,dip,pečivo


Grill Hovězí guláš pikantní s bramboráčky


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Vavroušková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Podzimní houbová smaženice

houby_pp-jpg_07-09-2016_16-55-59.jpg

Houbová klasika, která nesmí chybět

Ingredience na přípravu pro 4 porce:
500 g houby
máslo
kmín
pepř
sůl
1 lžička citrónová šťávy
1 smetana (zakysaná)
1 lžíce mouka (hladká)
1 cibule (malá)
1 kostka bujón (masox)
Postup přípravy
Houby pokapeme je citrónovou šťávou a osolíme. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme pokrájenou cibuli a mírně ji osmahneme. K cibuli přidáme houby, koření a dusíme do změknutí. Občas podléváme vodou. Do omáčky rozdrobíme kostku masoxu a zamícháme. Když jsou houby měkké, rozmícháme mouku ve smetaně a směs vlijeme do omáčky. Smaženici necháme ještě pár minut mírně povařit. K této omáčce můžeme jako přílohu podávat pečivo, brambory nebo rýži.
Přejeme dobrou chuť!