Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

Vitality for kids

vitality_for_kids2-jpg_31-07-2015_13-48-52.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 2
Vitality for kids je pečlivě propracovaná skladba pokrmů zajišťující dostatečný přísun bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálních látek ve správném poměru.

Česká klasika

maso-jpg_11-08-2015_11-21-13.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 1
Tradiční česká kuchyně dle receptů našich maminek a babiček.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 25. 05. 2018

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Boršč (červená řepa, zelí, rajčatový protlak)


Menu 1 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem


Menu 2 Marinovaný kuřecí steak, kari rýže


Menu 3 Vepřové na rajčatech, těstoviny


Grill Kuřecí plátek na smetaně, krokety


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Informace o změně cen stravného

pixmac000036417661-jpg_03-08-2011_14-33-22.jpg
Vážení strávníci a rodiče,
vzhledem k velkému nárůstu cen potravin i personálních nákladů ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Kubíčková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Telecí plátek s dušenou brokolicí a bramborovými dukátky s rozmarýnem

2xhnt_dsc08783-jpg_02-03-2018_14-58-00.jpg

Telecí plátek s dušenou brokolicí a bramborovými dukátky s rozmarýnem

Ingredience

  • 4 telecí plátky
  • 4 lžíce přepuštěného másla ghí
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 8 ks menších brambor
  • 1 brokolice rozdělená na malé růžičky
  • ½ citronu
  • sůl
  • pepř
  • pár lístků šalvěje
  • snítka rozmarýnu
Postup

Maso omyjeme, osušíme a naklepeme.
Brambory si nakrájíme na stejně velká, asi 5 mm široká kolečka a pokapeme olejem. Vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme rozmarýn a dáme péct do trouby na 240 °C.
Brokolici povaříme asi 5 min v osolené vodě. Jakmile je uvařená, musíme ji přes cedník propláchnout ledovou vodou, aby si zachovala sytě zelenou barvu.

Maso orestujeme na pánvi  z obou stran, vyjmeme a přidáme lístky šalvěje. Zakápneme pár kapkami citronové šťávy a podáváme s dozlatova opečenými dukátky, růžičkami vařené brokolice a zalité máslovým výpekem.

Přejeme dobrou chuť!