Akce

Přivítání na nových stránkách

1384135-img-dite-svacina-jidlo-jpg_18-08-2014_11-51-30.jpg
Přivítání na nových stránkách vaší školní jídelny
Dovolte nám přivítat vás na nových stránkách vaší školní jídelny.

Zpátky do školy

zpet-do-skoly-jpg_21-08-2014_16-34-28.jpg
Zpátky do školy
Vítáme vás po prázdninách opět ve škole a přejeme vám úspěšný školní rok 2014/2015


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 28. 05. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Drůbeží vývar s těstovinou


Menu 1 Pečené kuřecí stehno, rýže


Menu 2 Zapečený bulgur s tuňákem (celozrnná pšenice, protlak, česnek,rajčata,sýr Cottage)


Menu 3 Chilli Con Carne, chléb (hovězí maso,fazole,kukuřice)


Grill Hovězí zbruf se sýrem, šunková rýže


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Vavroušková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Halušky s brynzou a slaninou

a1_vizual-jpg_17-05-2015_17-54-04.jpg

To nejlepší ze slovenské kuchyně

Připravíme si: 1 větší cibuli, 50g špeku, 50g anglické slaniny, 200g halušek, sůl, pažitka na ozdobu, 1 vejce, 400g hladké mouky, 800g brambor. Postup: Oloupané brambory nastrouháme do mísy. Přisypeme mouku, přidáme vejce a lžičku soli. Vypracujeme těsto, které necháme chvilku odstát. Do většího hrnce dáme vařit vodu a osolíme ji. Čtvrtinu těsta položíme na prkénko a namočeným nožem z něj do vroucí vody odkrajujeme malé nočky. Když vyplavou na hladinu, necháme je zvolna vařit asi 5 min. Pak halušky vybereme sítem, pod tekoucí studenou vodou zchladíme a necháme odkapat. Stejným způsobem uvaříme i zbylé tři díly těsta a po druhé dávce vodu v hrnci vyměníme. Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Vložíme do menší pánve a zvolna vyškvaříme a opečeme. Tuk slijeme do kastrolu a slaninu s cibulkou necháme okapat. Uvařené halušky nahřejeme na pařáku, přidáme do kastrolu s tukem ze slaniny a opatrně promícháme a prohřejeme. Pak přidáme rozdrobenou brynzu a opatrně mícháme, dokud se nerozpustí. Halušky rozdělíme na talíře, doplníme slaninou s cibulkou, posypeme pažitkou a ihned podáváme.