Akce

Přivítání na nových stránkách

1384135-img-dite-svacina-jidlo-jpg_18-08-2014_11-51-30.jpg
Přivítání na nových stránkách vaší školní jídelny
Dovolte nám přivítat vás na nových stránkách vaší školní jídelny.

Zpátky do školy

zpet-do-skoly-jpg_21-08-2014_16-34-28.jpg
Zpátky do školy
Vítáme vás po prázdninách opět ve škole a přejeme vám úspěšný školní rok 2014/2015


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 18. 09. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Polévka Hovězí s kápáním
Menu 1 Sázené vejce, čočka na kyselo, chléb, okurek
Menu 2 Plněná kuřecí prsa pestem, mozarellou a rajčátkem, rýže
Menu 3 Vepřové pekingské maso, rýže
Grill Hovězí plátek na divoko, opečený brambor
 
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
  • ZLKČK ***
 
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí
*** ZLKČK - Z lásky k české kuchyni

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Vedle komunikační knihy a kontaktu na manažera restaurace se můžete také spojit přímo ..

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Vavroušková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Zákaznická linka
(spojte se přímo s vedením společnosti)

E: muj.nazor@sodexo.com
T: 730 850 850

Naše recepty a zajímavosti

Pečená kýta v bylinkách, na česneku a hřebíčku, se smetanovým špenátem a jarní nádivkou

040_ape0409-5-jpg_29-08-2014_15-43-12.jpg

Kýta z kůzlátka

Suroviny: 1 kg kýty (nejlépe kůzlečí), rozmarýn, tymián, majoránka, česnek, hřebíček, sůl, pepř, 1 kg listového špenátu, 400 ml šlehačky, 2 ks toastového chleba, pažitka, hladkolistá petržel, 500 g anglické slaniny 5 ks vajec, sádlo. Postup přípravy: Celou kýtu nasolíme, opepříme, obalíme v nasekaných bylinkách, potřeme lisovaným česnekem a napícháme hřebíčkem. Opečeme zprudka na tuku, vyjmeme a dáme péct do trouby, přikryjeme, pečeme cca na 100°C 3 hod (podle velikosti). Když je už kýta měkká (během pečení kýtu podléváme), zapečeme posledních 10min na 190°C. Špenát orestujeme na tuku, přidáme sůl, pepř, česnek, zalijeme ½ šlehačky a krátce zredukujeme. Toastový chleba nakrájíme na kostičky, opečeme na pánvi nasucho, necháme vychladit, přidáme nasekané bylinky, orestovanou slaninu nakrájenou na kostičky, žloutky, sůl, ½ šlehačky. Vše dohromady spojíme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Směs naneseme na plech a pečeme v troubě při cca 140°C 40 min. Dobrou chuť!