Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

Vitality for kids

vitality_for_kids2-jpg_31-07-2015_13-48-52.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 2
Vitality for kids je pečlivě propracovaná skladba pokrmů zajišťující dostatečný přísun bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálních látek ve správném poměru.

Česká klasika

maso-jpg_11-08-2015_11-21-13.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 1
Tradiční česká kuchyně dle receptů našich maminek a babiček.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 19. 01. 2018

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Hrachová polévka se smaženými perličkami


Menu 1 Vepřová plec pečená na česneku, bramborový knedlík, červené zelí


Menu 2 Rýžová kaše se skořicí, cukrem a máslem


Menu 3 Kuřecí plátek, špenát, těstoviny


Grill Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, americké brambory


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Informace o změně cen stravného

pixmac000036417661-jpg_03-08-2011_14-33-22.jpg
Vážení strávníci a rodiče,
vzhledem k velkému nárůstu cen potravin i personálních nákladů ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Kubíčková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Zelňačka se sušenými švestkami

010632-jpg_03-01-2018_15-16-39.jpg

Zelňačka se sušenými švestkami

Ingredience 

  • 1 kg kyselého zelí
  • vodu z kyselého zelí
  • lžíci cukru
  • sůl, mletý černý pepř, bobkový list
  • hrst sušených hub namočených ve vlažné vodě
  • 20 dkg hladké mouky
  • 1/4 l kyselé smetany
  • klobásku
  • hrst sušených švestek
Postup.
Pokrájené zelí povaříme v kyselé vodě, kterou rozředíme vývarem asi na 1 litr. Přidáme cukr, sůl, pepř, bobkový list a sušené houby − později přidáme sušené švestky. Polévku zaprášíme hladkou moukou. Nakonec přilijeme kyselou smetanu a klobásku nakrájenou na kolečka.
Přejeme dobrou chuť!