Akce

Přivítání na nových stránkách

1384135-img-dite-svacina-jidlo-jpg_18-08-2014_11-51-30.jpg
Přivítání na nových stránkách vaší školní jídelny
Dovolte nám přivítat vás na nových stránkách vaší školní jídelny.

Zpátky do školy

zpet-do-skoly-jpg_21-08-2014_16-34-28.jpg
Zpátky do školy
Vítáme vás po prázdninách opět ve škole a přejeme vám úspěšný školní rok 2014/2015


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Neděle 19. 04. 2015

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Vavroušková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Velikonoční beránek

beranek-jpg_25-03-2015_12-28-44.jpg

Prověřená a vynikající receptura

Ingredience: 5 vajec, 200 g krupicového cukru 200 g hladké mouky, 20 g másla, 20 g másla na vymazání formy, strouhanka na vysypání formy. Postup: Vejce a cukr vyšleháme nad párou do zhoustnutí, poté stáhneme z tepla a stále šleháme než těsto zchladne na pokojovou teplotu. Přimícháme prosátou mouku a rozpuštěné máslo, které má přibližně stejnou teplotu jako těsto. Hotové těsto vlijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané formy. Přiklopíme a pečeme 30 min při 180 °C, poté příkon tepla zmírníme a ještě 20 min dopečeme při 160 °C. Dobrou chuť.