Akce
Žádná akce není k dispozici.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 31. 07. 2014

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Polévka Špenátová
Menu 1 Znojemská vepřová kýta, dušená rýže
Menu 2 ZT - s kuřecím stehnem, pečivo
Grill Hovězí roláda po cikánsku, šunková rýže
  • pálivé
  • česnek
  • alkohol
  • houby
  • ořechy
  • celer
  • akce
  • vegetariánské
  • bezlepková
  • mléko
  • soja
  • Vitality *
  • Storia di **
* Vitality - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka zdravé a vyvážené stravy
** Storia Di - speciální nabídka ve vybraných firemních restauracích, nabídka tradičních pokrmů ze Středozemí

Novinky

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Vedle komunikační knihy a kontaktu na manažera restaurace se můžete také spojit přímo ..

Czech Superbrands 2014

superbrands-jpg_10-04-2014_10-01-15.jpg
Sodexo získalo pro rok 2014 prestižní ocenění.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Vavroušková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Zákaznická linka
(spojte se přímo s vedením společnosti)

E: muj.nazor@sodexo.com
T: 730 850 850

Naše recepty a zajímavosti

Broskový koláč s ovocným želé

broskovy-kolac-jpg_02-07-2014_12-21-07.jpg

Sezónní koláč

Suroviny na 8 porcí: - broskve kondenzované 500 g - piškotový korpus 1 ks - želatina 15 g - cukr 50 g Postup: Konzervované broskve scedíme a nakrájíme na měsíčky. Želatinu smícháme se šťávou z broskví, osladíme a zahřejeme ( nesmí však dojít k varu). Na piškotový korpus naskládáme broskve a zalijeme ovocnou želatinou. Dobrou chuť!