Akce

Vitality for kids

vitality_for_kids2-jpg_31-07-2015_13-48-52.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 2
Vitality for kids je pečlivě propracovaná skladba pokrmů zajišťující dostatečný přísun bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálních látek ve správném poměru.

Česká klasika

maso-jpg_11-08-2015_11-21-13.jpg
Ve školních jídelnách na pozici MENU 1
Tradiční česká kuchyně dle receptů našich maminek a babiček.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pondělí 21. 08. 2017

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Čočková se zeleninou


Menu 1 Maminčino kuře (kuřecí stehno, těstoviny s játry)


Menu 2 Rybí filé dušené v leču, brambory


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Bez přidaného lepku

bezlepku-jpg_03-04-2017_14-27-11.jpg
Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslava Kubíčková

T: +420 491 001 344
E: provoz.zsvamberk.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Po - Pá7:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Grilovaná rybka na fenyklu a grapefruitu

h276w407t-jpg_02-06-2017_13-47-39.jpg

Grilovaná rybka na fenyklu a grapefruitu

  • Ingredience:

    1ks fenyklu
  • 4ks ryba 4 filátka bělomasé ryby
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 ks červená cibule
  • 1 ks grapefruit jen filátka bez membrány
  • koriandr
  • limetková kůra
  • limetková šťáva
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře mletého

    Postup:

    Fenykl naloupejte na velmi jemné plátky a vložte do ledové vody. Rybu opepřete, potřete olivovým olejem a zprudka ogrilujte.

    Zakryjte a nechte chvíli odpočívat.

    Sceďte fenykl, promíchejte s cibulí, grapefruitem, koriandrem, šťávou a kůrou z limety a olivovým olejem. Salát osolte a opepřete, rozdělte na talíře a navrch položte plátek grilované ryby. Ozdobte limetou a podávejte.

    Přejeme dobrou chuť!